Behandlingar

Massage / Kropp

Klassisk massage

Massage där man går djupare in i musklerna (tex idrottsmassage) med fokus på ev. problem och individuella behov.

 

30 min 400:-

45 min 500:-

55 min 580:-

Top till tå behandling

En avslappnande helkroppsmassage där du blir inpackad i värme och får avnjuta en härlig ansiktsbehandling.

 

70 min 800:-

KDM Kraft Ekologisk

Energigivande kroppsmassage med eteriska oljor av tall, apelson och en norsk sibiriendelgran och lavendel som har god effekt på hud och muskulatur. Du får också ett varmt fotbad med peeling och fotmassage.

 

70 min 800:-

Inpackningar / Peeling

Kroppspeeling

En full kroppsbehandling med en stimulerande saltblandning som avlägsnar döda hudeceller. Ökar cirkulationen och gör huden mjuk. Efter att saltet duschats av får du en lättare massage med olja/lotion.

 

50 min 650:-

KDM Exklusiv

En underbar behandling som börjar med fotbad. Kroppen skrubbas ren. Ökar cirkulationen och gör huden mjukare. Du blir inpackad i värme och får njuta av en fuktighetsmask och en härlig ansikts- och huvudmassage. Du får också en avslappande helkroppsmassage med aromaoljor.

 

90 min 1100:-

Alg

En härlig varm alginpackning med avgiftande och utrensande effekt. Ansikts- och huvudmassage som avslutas med att lotion/olja masseras in på kroppen.

 

50 min 650:-

Detox

Kurbehandling som rensar kroppen från slaggprodukter och överflödig vätska. Behandlingen är effektiv på celluliter och fettdepåer. Under en detox-behandling får du peeling, stimulerande cellulitmassage och en alginpackning.

 

80 min 950:-

Infraröd Värmebehandling

Värmebehandling

Behandlingen är en effektiv djupgående metod som åtgärdar stelhet i muskler och leder. Även bra för huden. Ljuset tränger ner och värmer kroppen inifrån. Höjer energinivån och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser.

Värmebehandling + Massage

Behandlingen börjar med att du ligger en stund först i skön infraröd värme därefter får du en kroppsmassage.

 

60 min 600:-

Fotvård

Medicinsk Fotvård

Behandlingen inkluderar bl a nageltrång, liktornar, hudsprickor m.m. Information och råd av ex fotens belastning, deformiteter och avlastningar.

 

45 min 500:-